Otac ga ostavio kao dječaka, igrao fudbal života i ostao bez Eura, sada ga je "nogirala" i djevojka

S goreg na gore

Otac ga ostavio kao dječaka, igrao fudbal života i ostao bez Eura, sada ga je "nogirala" i djevojka

A. Čaušević

Život pojedinih fudbalera je defintivino poput filmskih priča obzirom šta sve prođu tokom karijere kako na terenu, tako i van terena. 

Theo Hernandez je u minuloj sezoni definitivno bio jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. Briljirao je u dresu Milana i među najzaslužnijim je zašto su Rossoneri opet u Ligi prvaka.

Iako je igrao fudbal života, zabio je osam golova i imao isto toliko asistencija i bio neumoran po lijevoj strani tokom cijele sezone to Didieru Deschampsu nije bilo dovoljno da ga pozove na Evropsko prvenstvo.

Deschamps je odlučio da više vjeruje njegovom bratu, Lucasu Hernandezu iz Bayerna te Lucasu Digneu koji će konkurisati za poziciju lijevog beka tokom kontinentalnog turnira. 

Međutim, lošim vijestima za defanzivca Milana tu nije bio kraj jer ga je ostavila i njegova dosadašnja djevojka Zoe Cristofoli.

Ex families of Real Madrid — Theo and Zoe

Oglasi

"Gotovo je s Theom. Ponovo sam sama. Imam mnogo prijatelja u svijetu fodbama, ali trenutno nisam u vezi", rekla je ova 26-godišnjakinja.

Proteklih sedmica je bilo dosta špekulacija o njihovom raskidu. Govorilo se da je Zoe odmah našla i drugog, ali za sada nema potvrde.

"Neću vam ništa reći o mom privatnom životu. Odlučila sam da neke stvari zadržim privatno. pogotovo zbog lošeg perioda kroz koji sam prošla. Samo hoću da se osjećam dobro i budem sretna", poručila je ona.

Veza između njih dvoje je trajala oko godinu. Neko vrijeme su živjeli zajedno. Upoznali su i porodice, međutim veza je sada pukla iz nepoznatih razloga.

Inače, 23-godišnjak je još kao dijete ostao bez oca koji je jednog dana jednostavno napustio njegovog brata i majku. O tome je pričao Lucas Hernandez.

LaLiga Santander: Lucas Hernandez: Theo was aware that going to Real Madrid  would spark criticism | MARCA in English

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nikad nisam razumio i neću razumjeti kako je moj otac mogao otići jednog dana, ostaviti mene, moju majku i brata. Biološki je moj otac, ali nikad ga neću tako gledati. Ne znam je li živ ili ne", ispričao je Lucas o ocu Jeanu Francoisu.

Theo i Lucas su bili saigrači u Atletico Madridu, putevi su im se razdvojili kada je Theo otišao u Real. Na ljeto 2019. godine i Lucas je napustio Madrid potpisavši ugovor s Bayernom. 

Top Komentari

realista1982
Toliko mu je tesko Palo, da je kupio jahtu I otisao na odmor sa 5 boljih... Razocaran sto ga neide u zivotu...
15 1
Chico
Treba biti sretan sto ga je ovakva grdosija ostavila. Meni se ne bi digo na nju.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi