Thibaut Courtois ponovo 'bacio udicu', ali nije baš morao nju odabrati

Slomit će srce djevojci koja je zaljubljena u njega

Thibaut Courtois ponovo 'bacio udicu', ali nije baš morao nju odabrati

Belgijski čuvar mreže Thibaut Courtois postao je poznat po tome što 'šara' od djevojke do djevojke.

Golmanu Real Madrida očito ne znače ništa ženska osjećanja pa uopšte ne pazi da li povrijediti nježniji spol.

Posljednja u nizu njegovih žrtava je TV voditeljica Albe Carrillo koja se navodno zaljubila u Belgijanca, ali on je u TV programu rekao kako između njih ne postoji ništa niti će ikada postojati.

Ta priča se desila tek prije nekoliko dana, a Courtois je već 'bacio oko' na njenu kolegicu s posla Liz Emiliano. Španski mediji prenose kako se Belgijanac već neko vrijeme udvara lijepoj Liz, a to bi navodno moglo slomiti srce Albi.

Inače, Belgijanac je i prije ovoga znao doći u centar pažnje obzirom da mu nisu strane noći provedene sa djevojkama saigrača. Dobro je poznat i slučaj da je rado zalazio u krevet saigrača iz reprezentacije Kevina De Bruynea.

U nastavku možete pogledati kako izgleda lijepa Liz. Ostaje samo pitanje da li će Courtois i njoj slomiti srce?

View this post on Instagram

Algo así...

A post shared by Liz Emiliano (@lizzzev) on

View this post on Instagram

Selfie. . #me #selfie #instapic #happy #lips #natural

A post shared by Liz Emiliano (@lizzzev) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi