Tuchel je brzo zaboravio  ženu s kojom je bio 13 godina u braku, danas ljubi novu i mlađu

Nijemac ponovo zaljubljen

Tuchel je brzo zaboravio ženu s kojom je bio 13 godina u braku, danas ljubi novu i mlađu

E. Škorić

Menadžer Chelseaja Thomas Tuchel (48) nalazi se na odmoru na Sardiniji, a tamo s njim je i 35-godišnja Natalie Guerriero Max, s kojom je u vezi dva mjeseca.

Tuchel je bio 13 godina u braku s bivšom suprugom, novinarkom Sissi (46), ali su se u aprilu ove godine rastali, a njemački stručnjak ubrzo našao novu ljubav.

Brazilka Natalie, koja ima dvoje djece iz prethodnog braka, pridružila se Nijemcu u luksuznoj vili na Sardiniji, gdje svakodnevno uživaju. Njih dvoje snimljeni su kako razmjenjuju nježnosti i djeluju jako sretno, što je rekao i njen blizak prijatelj engleskim novinarima.

"Oni sve vrijeme provode zajedno i jako su sretni. Tuchel i Natalie su oduševljeni jedno drugim. U vezi su od maja i stvari među njima već postaju ozbiljne".

Smatra se da je romansa novog para procvjetala nakon spoja u jednom italijanskom restoranu u zapadnom Londonu.

Oglasi

Natalie živi u jednom od najbogatijih dijelova Londona, te navodno i sama ima uspješnu firmu i ogroman novac. S obzirom i na ono što je Tuchel tokom karijere zaradio, što zarađuje ili će zaraditi, ovaj par imat će sve što poželi.

Inače, Tuchela očekuje jako naporna sezona s Chelseajem, nakon što je klub imao brojne probleme, promjenu vlasnika, a ostao je i bez nekih jako važnih igrača. 

Oglasi