Ovo se zove tiket: Sin legende prošao nemoguće i uzeo pare
Sin fudbalske legende očigledno dobro poznaje fudbal i to maksimalno koristi (Foto; Pexells)

Nevjerovatno šta je pogodio

Ovo se zove tiket: Sin legende prošao nemoguće i uzeo pare

Midhat Šljivak

George Lineker, sin legendarnog fudbalera Garyja Linekera, pohvalio se zaista fenomenalnim dobitkom na kladionici i na 20 funti koliko je uložio dobio je nešto više od četiri hiljade funti.

George Lineker pokazao je zaista sjajno umijeće klađenja. Odlučio se kladiti na finale Svjetskog prvenstva između Argentine i Francuske i pokazao je da itekako dobro poznaje fudbal.

Sin legendarnog Garyja Linkera pogodio je nekoliko zaista nevjerovatnih stvari. Sve je to iskombinovao na jednom tiketu i pogodio je kvotu 170.

George je odigrao da će Lionel Messi i Kylian Mbappe postići pogodak u finalu, a od dodatnih igara odigrao je da će biti barem jedan žuti kartone te više od pet kornera na utakmici.

Ove opklade bez problema je prošao, ali je ostao onaj teži dio koji je poprilično nevjerovatan za običnog kladioničara.

On je odigrao da će regularni dio meča završiti rezultatom 2:2, da će Gaučosi podići trofej i to boljim izvođenjem penala. Sve je na kraju tako i došlo.

Oglasi

"Ako je iko zaslužio dobitak na kladionici, to sam ja. Hvala svima", napisao je George Lineker.

Imao je Lineker mlađi i dosta sreće jer je Argentinu u posljednjim sekundama izvukao nevjerovatni Emiliano Martinez koji je na čudesan način zaustavio šut Kola Muanija u posljednjim sekundama.

Svjetski prvak odlučen je na kraju izvođenjem penala. Tamo su Argentinci bili perfektni i ostvarili su trijumf.

Junak Emiliano Martinez uzeo je naslov najboljeg golmana turnira, a Argentinci su dominirali i u ostalim nagradama na Mundijalu u Kataru.

Najbolji fudbaler je Lionel Messi, najbolji mladi igrač Enzo Fernandez, a najbolji strijelac je sjajni francuski fudbaler Kylian Mbappe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi