Tina Maze otkrila o čemu je ovisnica, suprug se nije udostojio da joj pomogne

Svi su ovisnici o nečemu

Tina Maze otkrila o čemu je ovisnica, suprug se nije udostojio da joj pomogne

E. Škorić

Nekada najbolja skijašica svijeta Tina Maze otkrila je svoju 'bolnu tačku' i ovisnost od koje pati.

Najbolja sportašica Slovenije svih vremena je prije tri godine objavila kraj karijere, pa se povetila porodičnom životu, ali i nekim novim poslovnim aktivnostima.

Maze je dvostruka olimpijska pobjednica iz Sočija, ima 26 pobjeda u Svjetskom kupu, četverostruka je svjetska prvakinja, a ima i ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu. Karijeru je prekinula nakon dramatične sezone 2014./15., a unatoč najavama, nastavka ipak neće biti.

Ona je u jendom intervjuu za NeDelo otkrila da je postala prava ovisnica o mobilnom telefonu.

"Ako sam ikada bila ovisnik o nečemu, onda je to mobitel. Bila sam zapravo svjesna da bi mogla da postanem ovisnica i na vrijeme sam zaustavila tu 'bolest'. Najvažnije je da shvatite da ste postali ovisni i onda da radite na tome da spriječite da to ide predaleko", rekla je Slovenka, pa je dodala:

"Čak sam čekala da Andrea (Massi, njen suprug, op.a) bude taj koji će mi uzeti mobitel. Htjela sam da to učini, ali nije. Ta ovisnost je baš jaka".

Ako nešto može da utješi Slovenku, onda je to činjenica da na svijetu postoje daleko veće ovisnosti i sa gorim posljedicama po život od mobilnih uređaja.

Top Komentari

BobPaisley
...po naslovu sam pomislio da je ovisnica o sexu,a suprug impotentan.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi