To je bilo ekspresno! Katarina se oglasila: Ognjena poznajem...

Odmah odgovorila na medijske navode

To je bilo ekspresno! Katarina se oglasila: Ognjena poznajem...

Popularna srbijanska turbo folk pjevačica Katarina Grujić nije dugo čekala da se oglasi povodom medijskih navoda da je u vezi sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine Ognjenom Vranješom.

Jučer su srbijanski mediji objavili ovu informaciju, a izvori su rekli da Katarina odavno nije bila tako zaljubljena te da protekle dane provodi u Grčkoj sa novim dečkom. Ipak, pjevačica je u izjavi za Alo.rs demantovale pomenute navode.

"Šokirala sam se kada sam čula da smo nas dvoje u vezi. Hiljadu puta sam rekla da neću govoriti o svom privatnom životu, ali pojedini mediji uporno pokušavaju naći priču tamo gdje je nema. Ognjen i ja se poznajemo, prijatelji smo, ali nismo u vezi", rekla je Katarina za Alo.rs.

Podsjetimo, pjevačica i naš defanzivni fudbaler imaju odnedavno i istu sliku profila na Instagramu, ali očito da to ne znači ništa posebno kako su srbijanski mediji jučer mislili. Također, Katarina posljednjih dana na Instagramu objavljuje fotografije upravo iz Grčke, pa se i po tome mogao povezati njen odnos sa Ognjenom, ali očito da od toga nema ništa.

Top Komentari

Horde
express vam zavidi na temamama ;)
17 0
realno_govoreci
Lendoooo Opet su fulio,hahhaha Da li mirno spavas
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi