To se zove odmor: Cibulkova objavila 'vrelu' fotografiju, fanovi u ekstazi

Ovoga puta nije nakon seksa, ali...

To se zove odmor: Cibulkova objavila 'vrelu' fotografiju, fanovi u ekstazi

Jedna od najatraktivnijih teniserki na svijetu Dominica Cibulkova sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je još jednu 'vrelu' fotografiju.

Zgodna Slovakinja obožava da sa pratiteljima dijeli svaki trenutak iz svog života. Od nje smo posljednjih mjeseci mogli gledati mnoštvo fotografija, od onih poslije seksa do onih s odmora u atraktivnom izdanju, a upravo jednu takvu je sada podijelila na Instagram profilu.

Nakon što je završila VTA sezonu na 25. mjestu, Cibulkova je po običaju iskoristila kraj sezone da se odmori i otputuje na Maldive. S ove egzotične destinacije je objavila fotografiju na kojoj dominira njezina stražnjica, a za svoje izdanje je dobila samo komplimente od brojnih obožavatelja.

Na Instagramu je prati više od 412 hiljada ljudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi