Najskuplji brak u svijetu sporta u krizi: Milioni jači od ljubavi?

Šta će na kraju biti?

Najskuplji brak u svijetu sporta u krizi: Milioni jači od ljubavi?

Haris Zilić

Slavni parovi često dođu u krizu.

Čitamo u svjetskim medijima o prekidima, razvodima, svađama, neke priče su same špekulacije u nekima ima i istine.

Posljednji par koji je došao u centar javnosti su Tom Brady i Gisele Bundchen.

NFL zvijezda i jedan od najvećih američkih sportista svih vremena živi razdvojeno od supruge Gisele s kojom je u braku više od deceniju i imaju dvoje djece Benjamina Reina (12) i Vivian Lake (9).

Mnogi američki i svjetski mediji prenijeli su informaciju da se par priprema na razvod, ali nove informacije govore da ipak od toga nema ništa i da su samo uzeli mali period da "odmore" i dobro razmisle o životu.

Dok neki ovo predstavljaju kao čestu situaciju među parovima koji dođu u određene krize, pojedini mediji idu korak više i pišu kako ljubav nije ipak glavni razlog mogućeg pomirenja nego činjenica da je u pitanju najskuplja veza u svijetu sporta.

Oglasi

Bogatstvo Toma Bradya iznosi oko 250 miliona eura, koje je zaradio tokom igračke karijere od ugovora i reklama, dok Gisele navodno ima bogatstvo oko 400 miliona eura koje je zaradila dok se bavila manekenstvom i glumom.

Ipak, pomenuti par čiji brak traje 13 godina mnogo toga je ostvario u braku i smatra se bračnom stečevinom. Tako je Brady dok je bio u braku sa Gisele zaradio oko 150 miliona eura, dok je Gisele zaradila oko 220 miliona eura prije svega od raznih reklama, ali i filmskih angažmana.

Dakle u slučaju razvoda 370 miliona eura bi bilo predmet podijele na sudu jer je pomenuti novac stečen tokom trajanja braka.

Ovo su špekulacije, iako većina medija pokušava baciti priču na mirniju stranu i vjeruje u pomirenje Toma i Gisele prije svega radi djece, jer bi eventualni razvod i pitanje skrbništva nad djecom doveo pred sud.

Brady je odlučio da završi karijeru kako bi se više posvetio porodici i supruzi. Ta vijest je obradovala Gisele, ali u međuvremenu nešto je dobro puklo između njih dvoje.

Upoznali su se 2006. godine nakon "spoja na slijepo" koji su organizovali zajednički prijatelji.

Tri godine kasnije par se vjenčaom a sada imaju dvoje pomenute djece: Benjamina Reina (12) i Vivian Lake (9). Gisele je također maćeha sina Toma Bradyja kojeg je dobio s glumicom Bridget Moynahan.

Top Komentari

SarajFK
U takvim brakovima ljubav nikada nije ni postojala. Samo strast i pohlepa.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi