Puca velika ljubav i najsretniji brak u svijetu sporta: "Oni već žive odvojeno"

Mnogi su ostali iznenađeni

Puca velika ljubav i najsretniji brak u svijetu sporta: "Oni već žive odvojeno"

Haris Zilić

Vodeći američki mediji prenose vijest da je pukla još jedna velika ljubav u svijetu sporta.

Nakon 13 godina lijepog i uspješnog braka razvode se Gisele Bundchen i Tom Brady, a vijest je mnoge iznenadila.

"Oni žive odvojeno i nije tako sve lijepo kako izgleda, imali su bračnih problema", rekao je za CNN izvor blizak Tomu i Gisele.

Brady je odlučio da završi karijeru kako bi se više posvetio porodici i supruzi. Ta vijest je obradovala Gisele, ali u međuvremenu nešto je dobro puklo između njih dvoje.

Upoznali su se 2006. godine nakon "spoja na slijepo" koji su organizovali zajednički prijatelji.

Tri godine kasnije par se vjenčao, a sada imaju dvoje djece: Benjamina Reina (12) i Vivian Lake (9). Gisele je također maćeha sina Toma Bradyja kojeg je dobio s glumicom Bridget Moynahan.

Oglasi

Bili su veoma skladna i sretna porodica, a nije prolazila nijedna Bradyeva NFL utakmica da sa tribina nije imao podršku supruge i svoje djece.

Bogatstvo Toma Bradya iznosi oko 250 miliona eura, ali čini se da mu je kroz sve ove godine bogate karijere trpio porodični i društveni život.

"Ovo je vrlo nasilan sport, a ja imam svoju djecu i voljela bih da on bude više prisutan. Stalno sam imala te razgovore s njim", govorila je Gisele tokom NFL karijere Toma Bradya.

Šta je razlog svađe i pucanja ovog sretnog braka nećemo brzo saznati. Ako se ispostavi tačnim da se razvode, pitanje je kako će riješiti skrbništvo nad djecom.

Pojavile su se pojedine informacije da je ovo samo špekulacija kako bi se narušio kako mnogi kažu najljepši brak u svijetu sporta.

Iako su bili poznati, Tom i Gisele pokušavali su voditi što skromniji život daleko od medija i javnosti, ali čini se da je došao trenutak kada će biti glavna tema, nažalost po njih u jednom totalno suprotnom smislu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi