Fatalna Ruskinja u domu najvećeg ikad: Prvo ga je sačekala u automobilu, zatim je krenula u lov

Fatalna Ruskinja u domu najvećeg ikad: Prvo ga je sačekala u automobilu, zatim je krenula u lov

Admin Čaušević

Nova romansa u svijetu sporta poprima nove obrise, postalo je to jasno nakon što je slavna manekenka uhvaćena u domu sportiste koji je popularniji od samog sporta kojim se bavi. 

Veza između poznate manekenke Irine Shayk i legdenge amerčkog fudbala Toma Bradyja zahuktava se nakon što je Ruskinja viđena u njegovom stanu u New Yorku.

Irina, 37, viđena je kako dolazi u rezidenciju sedmerostrugog osvajač Super Bowla nakon što je u ponedjeljak bila model tekom revije Sedmice mode u New Yorku.

Prvo je u strpljivo u automobilu čekala 20-ak minuta da stigne Bradi, poslije čega je brzo ušla za njim u njegov stan.

Paparazzi su uhvatili Ruskinju kako ulazi u Bradyjev dom

Manekenka je nosila crni šešir te se na taj način pokušala zamaskirati međutim paparazzi su ih brzo razotkrili.

The Sun piše kako su Brady i Irina Shayk nekoliko sati proveli zajedno, a da je Ruskinja stan napustila sama i u istoj odjeći.

Oglasi

Čuveni 46-godišnjak i slavna manekenka su prvi put zajedno viđeni prije nekoliko mjeseci u Los Angelesu, da bi nakon toga bili i na večeri u Londonu.

Brady je izašao iz automobila, a zatim je u stan za njim ušla Iryna

Navodno je do prvih iskrica između njih dvoje došlo tokom jednog glamuroznog vjenčanja u junu te je Irina ta koja insistira na njihovoj vezi.

Bivša djevojka Cristiana Ronalda se izašla iz veze s Bradleyom Cooperom s kojim ima i kćerkicu, a interesantno da su njih troje nedavno bili na putovanju u Italiji.

Brady je dugi niz godina bio u braku sa Gisele Bundchene s kojom je raskinuo u novembru prošle godine i tada se pisalo o najskupljem razvodu historiji.

Amerikanac je u karijeri zaradio 250 miliona, a Bundchene čak 150 miliona više. Njihov razvod je protekao mirno te su lako dogovorili oko podjele imovine kao i skrbrnštva nad dvoje djece.

Top Komentari

Manager
Fantalna
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti