Vrckava brineta i Ronaldo su radili sve i svašta, a onda se pojavila njegova majka...

Dolores ima jak utjecaj na život svog sina

Vrckava brineta i Ronaldo su radili sve i svašta, a onda se pojavila njegova majka...

Admin Čaušević

Vjerovatno ne postoji fudbaler u svijetu fudbala da na njega nema utjecaj majka kao što je to slučaj sa Cristianom Ronaldom. Iako je slavan i popularan te odavno samostalan čovjek čuveni Portugalac je uvijek cijenio i poštovao svaku riječ svoje majke Dolores Aveiro.

Prije nego što je započeo vezu sa Georginom Rodrigeuz, Ronaldo je imao niz djevojaka, uglavnom su to bile svjetski poznate manekenke. Ali tokom svake veze sve je morala aminovati i Dolores.

Djevojka koja je možda poznatija i od Georgine je ostavila poseban pečat u Ronaldovom životu. Riječ je o Irinu Shayk, dobro poznatoj ruskoj manekenki.

Ronaldo i Irina su u vezi bili pet godina, a za to vrijeme su radili sve i svašta. Razmijenjivali su nježnosti praktično na svakom javnog događaju na kojem su se pojavili.

Ronaldo i Irina su često razmjenjivali nježnosti u javnosti

Osim što nisu krili strasti u javnosti, to nisu radili ni tokom zajedničkog ljetovanja na moru i jahtama te su njihove fotografije i danas jako popularne.

Oglasi

Međutim, zanimljiv je razlog zašto je došlo do prekida između Portugalca i Ruskinje. Navodno je u sve ruke umiješala Dolores i svjesno je čekala Irininu prvu grešku.

Naime, stvari između ovog para su se pogoršale nakon što je rina odbila prisustvovati zabavi iznenađenja povodom 60. rođendana Ronaldove majke.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CvO7MGjA1g9/[/instagram]

Ruska ljepotica rekla je tada Ronaldu da neće ići na zabavu u njegovu rodnu Madeiru, a svađa koja je uslijedila nepopravljivo je uništila njihovu vezu.

"Cristiano je želio iznenaditi svoju mamu i kako je proveo Božić s Irinom u Dubaiju, planirao je biti s mamom na njezin rođendan, ali Irina nije htjela ići", pisali su portugalski mediji 2015. godine.

Oglasi

Dolores je smatrala Irina nijea prava žena za Ronaldovog sina jer je htjela je nekoga ko će u budućnosti preuzeti ulogu mame za Cristiana Jr.

Uz Dolores, Cristiano je bio taj koji je odgajao četverogodišnjeg sina Cristiana Jr., čiji je majčin identitet i 12 godina nakon rođenja i dalje sakriven.

Nakon toga Ronaldo je novu djevojku našao 2017. godine. Riječ je o Georgini koju je upoznao u butiku, Dolores je aminovala njihovu vezu te su u međuvremenu zasnovali porodicu te španska influenserica za sebe ponosno kaže da je majka šestero djece.

U međuvremenu, Irina je također imala nekoliko veza, a posljednje špekulacije govore da je započela romansu sa Tomom Bradyjem, najboljim igračem američkog fudbala u historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi