Godinama bila ludo zaljubljena u Ronalda, a sada snimljena u automobilu najboljeg igrača u historiji

Ruskinja ga je napokon "ulovila"

Godinama bila ludo zaljubljena u Ronalda, a sada snimljena u automobilu najboljeg igrača u historiji

Edmir Škorić

Ruska manekenka Irina Shayk (37) provela je romantičnu večer u Los Angelesu sa jednim od najtraženijih muškaraca današnjice.

Irina Shayk slavu je stekla ponajviše zbog petogodišnje veze sa Cristianom Ronaldom. Ruskinja se s Portugalcem zabavljala od 2005. do 2010. godine.

Čini se da je zgodnoj Ruskinji ponovo za oko zapao sportista, također jedan od najboljih u historiji, samo što se radi o NFL zvijezdi Tomu Bradyju. Umirovljeni Brady je tokom vikenda ulovljen kako koketira sa Irinom Shayk.

Ovaj 45-godišnji ponajveći sportista u historiji pokupio je Ruskinju iz hotela Bel-Air u petak poslijepodne i zatim su se odvezli u njegov dom u Los Angelesu, gdje su proveli romantičnu noć zajedno.

Tom Brady i Iiran Shayk tokom druženja u Los Angelesu

Tek ujutro u 9:30 sati Tom Brady ju je vratio nazad u hotel, da bi kasnije u subotu također došao po nju u svom crnom Rolls-Royceu, kako bi ponovo bili zajedno. Očevici tvrde da je ona u jednom trenutku nježno milovala njegovo lice, čime se dalo naslutiti da u njihovom druženju postoji nešto više.

Oglasi

Manekenka ruskog porijekla bila je ležerno odjevena za ljetni izlazak, spuštene kose s malo ili nimalo šminke. Imala je bijelu majicu bez rukava, bijelu tenisku suknju, crne Adidas tenisice i crnu trenirku ležerno vezanu oko struka.

Tom Brady je samac otkako je u jesen 2022. godine raskinuo s manekenkom Gisele Bundchen, koja nije mogla da podnese njegov povratak NFL karijeri, jer je smatrala da bi trebalo biti više uz nju i djecu.

Od tada se povezivao sa slavnim ličnostima poput Kim Kardashian ili Emily Ratajkowski, mad aje slavni bek NFL lige na kraju završio sa Irinom Shayk.

Ruskinja je bila ležerno obučena

Oni su se prvobitno upoznali ranije ove godine na jednom luksuznom vjenčanju milijardera Joea Nahmada na Sardiniji. Iako se tada čini da sedmerostruki prvak Superbowla nije zainteresovan za Irinu, očigledno ga je uspjela osvojiti.

Tom ima sina iz prethodne veze s Bridget Moynahan, a ostao je u dobrim odnosima s Gisele Bundchen. I Brazilka je ljubav pronašla u zagrljaju drugog muškarca, instruktora jiu-jiu-jitsua Joaquima Valentea, iako on nije potvrdio da su zajedno.

Oglasi

Ukoliko se potvrdi veza Toma Bradyja i Irine Shayk, bez dileme će to biti "par ljeta".

Irina je nakon Ronalda imala nekoliko veza. Sa zvijezdom filma “Mamurluk” Bradleyjem Cooperom dijeli 6-godišnju kćer Leu. Razveli su se 2019. nakon četiri godine veze.

Djevojka s naslovnice Sports Illustrated Swimsuit također je imala kratku ljubavnu vezu s Kanye Westom 2021.

Brady je, sa svoje strane, još uvijek relativno nov na sceni spojeva. Bio je u braku s Bündchen (43) 13 godina prije razvoda. Imaju sina Benjamina (13) i kćer Vivian (10) . Brady također ima sina Jacka (15) s bivšom Bridget Moynahan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi