Bivšoj NBA zvijezdi ostaje samo da gleda i pati: "Nisam li bila dovoljno seksi i lijepa?"

Eva Longoria i u 48. godini izgleda sjajno

Bivšoj NBA zvijezdi ostaje samo da gleda i pati: "Nisam li bila dovoljno seksi i lijepa?"

Edmir Škorić

Holivudska diva bila je tri godine u braku sa nekadašnjom NBA zvijezdom Tonyjem Parkerom. Njihov brak je odavno završen, ali sigurno da bivšem francuskom reprezentativcu i danas nije lako kada pogleda fotografije svoje nekad velike ljubavi.

Nedavno je glumica Eva Longoria pokazala svoje zategnuto tijelo na plaži u španskoj Marbelli, gdje se odmara s porodicom. Iako ima 48 godina, slavna glumica je u malenom kupaćem kostimu krala svu pažnju prisutnih istaknuvši svoje obline.

Eva Longoria tokom odmora u Španiji

Eva se proslavila glumeći u hit seriji Beverly Hills početkom 2000-ih godina, a pravi je dokaz da su godine samo broj. Mnogi smatraju da je ljepša nego ikada, a priznao bi to danas i sam Tony Parker.

Eva Longoria svoju figuru održava u teretani, gdje radi na trbušnjacima i nogama za bolju definiciju. “Rutina je ono što te drži”, napisala je na Instagramu što je motivira za bavljenje sportom.

Longoria je bila u braku s glumcem Tylerom Christopherom od 2002. do 2004, da bi upoznala Parkera koji je tada igrao u San Antonio Spursima. Zaručio ju je 30. novembra 2006. godine, a vjenčali su se već sljedeće godine u pariškoj gradskoj vijećnici.

Oglasi

Eva je osam godina starija od Parkera, a zanimljivo da je jednom imala istetoviran njegov broj na ruci.

“Stvarno sam mislio da je iznutra vrlo lijepa i da ima dobro srce", rekao je Tony jednom prilikom tokom zajedničkog pojavljivanja para u The Oprah Winfrey Showu 2006. “Ona je vrlo porodički orijentisana, a ja sam tip koji voli svoju porodicu i prijatelje. Isti smo".

Eva je navijala upravo za Spurse u kojima je francuski playmaker bio jedna od glavnih zvijezda uz Tima Duncana, zbog čega je na vratu istetovirala broj 9, koji je on nosio na dresu. Kada su se rastali, uklonila je hirurški tetovažu.

Oglasi

Bila je to prava bajka kada su se Eva i Tony vjenčali pred 200 zvanica u crkvi Saint-Germain L'Auxerrois (preko puta Louvrea) u Parizu.

Tri godine nakon njihova braka, Eva je podnijela zahtjev za razvod od Tonyja u novembru 2010., navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

“S velikom tugom smo se Tony i ja odlučili razvesti nakon 7 godina zajedno. Jako se volimo i molimo se za sreću jedno drugog", objavila je tada Eva, ne želeći otkriti detalje, a kasnije se ispostavilo da ju je varao sa suprugom jednog od NBA košarkaša.

Oglasi

Priznala je da je imala kasnije problem sa samopouzdanjem jer ju je Parker prevario. "Nije se radilo o tome koga je izabrao, nego imala sam trenutke kada bih se zapitala da li ja to nisam dovoljno seksi i dovoljno lijepa? Nisam dovoljno pametna?".

Nakon što je dvije godine ostala sama nakon razvoda od Parkera, Longoria je ponovno pronašla ljubav sa svojim sadašnjim suprugom, meksičkim biznismenom Joseom Bastonom. Upoznao ih je zajednički prijatelj 2013., ali nisu počeli izlaziti sve dok se ponovno nisu upoznali nekoliko mjeseci kasnije. Longoria i Baston vjenčali su se 2016. i dočekali svoje prvo zajedničko dijete, sina po imenu Santiago Enrique 19. juna 2018. Eva je također maćeha ostalo četvero Joseove djece iz njegovog prethodnog braka.

Parker se 2014. godine oženio francuskom novinarkom Axelle Francine i iste godine dobio sina Josha. Razveli su se 2020., a Parker je sada u vezi s francuskom teniskom zvijezdom Alize Lim.

U ljeto 2019. Parker je najavio povlačenje iz NBA lige. U svojoj 18 godina dugoj karijeri osvojio je četiri naslova NBA prvaka i postao prvi Francuz koji je ušao u legendarnu NBA Kuću slavnih.

Oglasi