Ljepotica s Olimpica mogla je da bira, a izabrala jednog od najmlađih u timu Rome

Djevojka rođena u Miamiju u vezi sa igračem rimskog tima

Ljepotica s Olimpica mogla je da bira, a izabrala jednog od najmlađih u timu Rome

E. Škorić

Portugalski trener Jose Mourinho ove je sezone često davao šansu nladim igračima, a među onima na koje ozbiljno računa je i Cristian Volpato.

Ofanzivni veznjak rođen je 2003. godine i igra za U21 reprezentaciju Italije, a ove sezone sakupio je šest nastupa u Seriji A, te je postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju.

Osim što mu dobro ide na zelenom terenu, može da se pohvali i da mu dosta dobro ide i na ljubavnom planu. Naime, kako javljaju pojedini sajtovi koji se bave Romom i pomno prate njene članove, Volpato se do ušiju zaljubio u Tori Hubbard.

I ne samo da se on zaljubio, nego je i ona ta kojoj se mladi nogometaš dopao. Model i influencerica koja je rođena u Miamiju 2002. godine poznata je kao velika navijačica Rome.

Lijepa Tori sa svojih 388.000 pratitelja na TokToku prava je zvijezda društvenih mreža., Osim što je uspješna na polju modeling, Tori je krenula i u svijet poduzetništva osnivanjem bikini brenda Hungover Swim.

Oglasi

Prema onome što se doznaje na društvenim mrežama, veza između njih dvoje traje već nekoliko sedmica. Prvi tragovi su česti komentari ofanzivnog veznjaka Giallorossija ispod raznih postova modela.

Tori je također objavila nekoliko fotografija na Olimpijskom stadionu u dresu Cristiana Volpata s natpisom: "Ovdje sam da te vidim kako pobjeđuješ ".

Volpato je kao većina profesionalnih nogometaša na radaru lijepih djevojaka, a sada se najzad skrasio s jednom od njih.

Oboje su mladi, veza je tek počela, pa niko ne može sa preciznošću da kaže kako će se stvari u budućnosti odvijati.

No, ono što je sigurno, lijepa Tori bit će dodatna motivacija i snaga za velikog talenta italijanskog i evropskog nogometa, kojem Jose Mourinho sve više i više vjeruje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi