15

Komentari (15)

Turgut2
Dosadilo valahi. A i poluumni advokat bi mu sačuvao sve jer jednostavno ono šta tavkurvetuba uradila i nije teško postaviti tako da je razbije. Jednostavno ne treba ni pokušati da ide i gubi vrijeme jer ne može ništa od njega dobiti. Sve na vidjeli a sigurno ima još
gumenakita
Postalo je dosadno,daj manite se jedno vrijeme ovakvih sranja,imam osjecaj kao da citam vijesti tamo nekih smrdljivih informera i slicnih.
Zeleni_zub
Da, ti sa tim nickom si bas olicenje morala
MirzaBarucic
Hahahaha kralju :)
hangouts123
Ma ovoga Vranjesa nece izbaciti iz reprezentacije nikad,jer da hoce uradili bi to davno
Chupy
Mene sada brinu takmicari u Zvezdama Granda koje je odabrala Kreketusa :) :) :) Propast ce ko GRCKA.....upssss Grcka me asocira na nesto :) :) :) Ostase bez MENTORICE!
mer12
Ovaj Tosic lijep, zgodan ,,,a ova Karleusa je toliko ruzna da Bog prosti daje dobra da svrake tjera iz žita, u sta je gledao ....
Samkodk
Igrac s brojem 6 po zanimanju cetnik ono patriotski tuca karleusu..
dino13dino13
vise pratite Karleusu nego sport ! umjesto da pise te o transferima u ovom prelaznom roku o nasim klubovima itd vi se ufatili Karleuse ! Tesko onoj firmi koja se reklamira po ovome portalu !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.