Totti otputovao u Monaco, pa se iznenadio u restoranu kada je vidio dobro poznato lice

Dva velikana

Totti otputovao u Monaco, pa se iznenadio u restoranu kada je vidio dobro poznato lice

E. Čaušević

Francesco Totti odlučio je otputovati sa svojom porodicom na odmor nakon što se u Italiji smirila situacija s pandemijom koronavirusa.

Totti je na društvenim mrežama otkrio da se već nekoliko dana nalazi sa svojom porodicom u Monacu. Oni su odlučili nakon što se smirila situacija s pandemijom da otputuju na odmor koji su još davno isplanirali.

Legendarni fudbaler je sinoć večerao u jednom od restorana u Monacu i to je naletio na dobro poznato lice.

Naime, u restoranu je bio i Kylian Mbappe koji je prišao Tottiju kako bi se pozdravio, a zatim i fotografisao. Ubrzo nakon toga Totti je objavio fotografiju s Mbappeom na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi