Sergio Ramos u kući ima sliku Leonarda Da Vincija, a umjesto Isusa na slici je kapiten Reala!

Nevjerovatan je

Sergio Ramos u kući ima sliku Leonarda Da Vincija, a umjesto Isusa na slici je kapiten Reala!

E. Čaušević

Kapiten Real Madrida, Sergio Ramos, veliki je zaljubljenih u umjetnost, a u svojoj kući ima mnoštvo slikarskih djela.

Ramos trenutno snima dokumentarac o svom životu i odlučio je da svoju privatnost pokaže svima, te ne želi ništa da krije. Defanzivac Reala izuzetno voli umjetnost, a njegov dom ukrašen je raznim slikarskim djelima.

Međutim, ono što je šokiralo autore dokumentarca jeste trenutak kada su vidjeli legendarnu sliku Leonadra Da Vincija "Posljednja večera", ali sa izmjenama koje je napravio Ramos.

Naime, španski El Cnfidencial objavio je da se u Ramosovoj dnevnoj sobi nalazi replika "Posljednje večere", koju je on znatno promijenio jer se na slici umjesto Isusa nalazi Ramos.

Ovo je šokiralo autore njegovog dokumentarca koji su to morali otkriti javnosti prije završetka filma. Također, pored toga što je Ramos na slici umjesto Isusa tu je i jedan njegov saigrač, a radi se o Marcelu. On je zauzeo mjesto jednog od učenika.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Bolesnik!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi