Twitter "eksplodirao" nakon napada na Ozila i Kolašinca: "Poštovat ću Seada do kraja života"

Nevjerovatno hrabar potez bh. reprezentativca

Twitter "eksplodirao" nakon napada na Ozila i Kolašinca: "Poštovat ću Seada do kraja života"

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac nalazi se u centru pažnje engleske javnosti nakon što su razbojnici danas pokušali ukrasti automobili Mesuta Ozila.

Kolašinac i Ozil sa suprugama bili u automobilu, a onda je njemački fudbaler stao ispred jednog turskog restorana i nije ni slutio da ih čeka zasjeda.

Naime, razbojnici koji su bili na skuteru su se zaustavili pored automobila i naoružani noževima htjeli su da ukradu Mercedes G-klase koji košta oko 100.000 funti.

Međutim, nisu ni sanjali da će se pojaviti Kolašinac koji je goloruk krenuo na njih. Bh. fudbaler se nije prepao i odlučio je da se obračina fizički s razbojnicima koji to nisu očekivali.

Na kraju Ozil je uspio da sjedne u automobil, a razbojnici su pobjegli kada je Kolašinac uspio da udari jednog od njih. Video s nadzornih kamera je glavna tema na Twitteru, a mnogi su oduševljeni nevjerovatno hrabrim potezom Kolašinca.

U nastavku možete pogledati neke od najboljih komentara na Twitteru.

"Kakav lik! Nevjerovatan video Kolašinca koji se borio s dvojicom razbojnika koji su imali noževe i pokušali opljačkati Ozila. Nevjerovatan je".

"Svi trebaju jednog Kolašinca u svom uglu. Poštovat ću ga zauvijek".

"Kolašinac zaslužuje doček na Emiratesu zbog ovog hrabrog poteza protiv naoružanih razbojnika. Imam veliko poštovanje prema njemu zbog ovoga".

"Drago mi je što su Ozil i Kolašinac i njihove supruge dobro nakon napada danas. Sead se sam borio s njima i pokazao da je zvijer".

"Kolašinac je tenk. Ozil se prepao i nije smio ništa, a Kolašinac je reagovao hrabro i svaka mu čast. Mogli su ga povrijediti s noževima i nadam se da je dobro".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Svako postovanje ali je malo glup potez. Da su razbojnici bili spremniji i odlucniji nebi dobro proso a zbog cega.
0 5
ELBalkanico
Citam vijest u spanskim novimana i komentari raje su "bosansca htio uplasiti sa par nozeva", "balkanci, potpuno druga liga za nas", "ako uhvatim Kolasinca sa mojom zenom u krevetu, ponudit cu mu pivo i veceru"... uglavnom, i spanci nas poznaju makar po necemu...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi