Fudbalska zvijezda ruši rekorde - Troje djece s tri žene u pet mjeseci

Hill je nevjerovatan

Fudbalska zvijezda ruši rekorde - Troje djece s tri žene u pet mjeseci

M. Šljivak

Velika fudbalska zvijezda, wide receiver Miami Dolphinsa Tyreek Hill, dobio je troje djece s tri različite žene u proteklih godinu dana.

Tyreek Hill velika je NFL zvijezda. To što ga svi znaju maksimalno koristi u ženskom društvu, pa u krevet vodi jednu za drugom.

Tamo je očigledno veoma neoprezan jer je samo ove godine uspio dobiti troje djece i to s ti tri različite žene. Dvoje je priznao, a ubrzo će vjerovatno i treće.

Hill je u proteklom periodu odradio DNK test za dječaka i djevojčicu koje je dobio iz kratkih veza s Brittany Lackner i Kimberly Barker. Djeci mjesečno plaća alimentaciju od 2.500 dolara, no mame traže više i oko toga se vodi spor.

Cure koje su dobile djecu s fudbalerom Dolphinsa - Tyreek Hill nije gubio vrijeme 

Međutim, ovih dana se pojavila i treća žena. 33-godišnja Camile Valmon postala je mama 12. marta, dječak je rođen između dvoje prethodne djece koje ima Hill, a koji su na svijet došli u januaru i maju.

Oglasi

Sama Camile tvrdi da je Tyreek zaista fenomenalan otac. Nema ništa loše reći za njega.

"Ne mogu govoriti ništa o tome šta se dešava van našeg odnosa kao roditelja. To me se baš i ne tiče. Samo ću reći da je sjajan otac, ne samo našem sinu, već i ostaloj djeci koju ima", rekla je Valmon.

Ova 33-godišnjakinja je i sama bivša sportistkinja. Bavila se košarkom na koledžu Bloomfield, a sada je direktorica jedne firme.

Interesantno je svakako da se Tyreek Hill nedavno oženio. Supruga zvijezde Dolphinsa Keeta Vaccaro još se nije oglasila u ovom slučaju.

Tyreek Hill i supruga Keeta Vaccaro (Foto: Instagram)

Nije joj sasvim sigurno prijatno gledati sve te žene oko svog supruga. Međutim, on je poznat kao veliki ženskaroš i ona je dobro znala u šta se upušta kada je izgovorila sudbonosno 'da'.

Hill je poznat i kao prava stipsa. Vozi stari automobil, ne kupuje skupe poklone, čuva novac i očigledno će mu itekako trebati u budućnosti s obzirom na to koliko je djece dobio samo u ovoj godini.

Oglasi

Najnovije vijesti