Navijači izgubili glavu zbog prsate ljepotice, pa otkrili jezivu tajnu o njoj i ostali u šoku

Navijači izgubili glavu zbog prsate ljepotice, pa otkrili jezivu tajnu o njoj i ostali u šoku

M. Šljivak

Tokom vikenda navijači NFL tima Miami Dolphinsa doslovno su izgubili glavu zbog žene koja je objavila fotografiju s njihovog stadiona u veoma atraktivnom izdanju. Međutim, na kraju se ispostavilo da se ne radi o stvarnoj osobi već da ju je kreirala umjetna inteligencija.

Navijači Miami Dolphinsa ostali su u nevjerici kada su na društvenim mrežama naišli na fotografiju izuzetno zgodne navijačice na njihovom stadionu.

Ogroman broj njih je 'izgubio glavu' zbog ove ljepotice, a podrška Dolphinsima koja je stigla s Twitter računa imena Haily Lopez izazvala je veliku pomamu među njima.

Međutim, ubrzo je stigla razočaravajuća informacija. Ova djevojka uopšte nije stvarna.

Oglasi

Hailey Lopez je proizvod umjetne inteligencije. Ona ju je kreirala kao 'idealnu djevojku' i zaista je nevjerovatno koliko izgleda stvarno.

Interesantno je da nepostojeću djevojku na Instagramu prati 18.000 ljudi. Ne smeta im što ona nije stvarna i očigledno uživaju u izmišljenim fotografijama.

Treba napomenuti da ju je umjetna inteligencija 'napravila' kao 22-godišnjakinju koja živi u Miamiju i koja je velika navijačica Dolpihnsa.

Ovakve stvari su zaista jezive za vidjeti i više se i ne zna šta je stvarno, a šta ne.

Što se Miami Dolphinsa tiče oni su sezonu otvorili pobjedom nad LA Chargersima rezultatom 36:34.

Oglasi

Najnovije vijesti