Ronaldo platio pravo bogatstvo za komadić koji će Georginu učiniti najsretnijom ženom na svijetu

Kupio zaručnički prsten

Ronaldo platio pravo bogatstvo za komadić koji će Georginu učiniti najsretnijom ženom na svijetu

E. Škorić

Špekuliše se odavno, ali još uvijek nije potvrđeno od strane Cristiana Ronalda ili Gerorgine o potencijalnim zarukama.

Ronaldo i Georgina su već dugo vremena zajedno i čeka se da Portugalac svoju izabranicu upita da li će se udati za njega. Tu je sve čista formalnost, ali naravno napadač Juventusa će sve uraditi po protokolu i vjerujte da će prirediti Georgini noć za pamćenje.

Za dijamantni prsten Ronaldo je navodno već platio 615.000 funti. Komentar Georgine na Instagramu u kojem je iskazala svu ljubav prema tom malom i izuzetno bogatom prstenu očigledno ga je natjerala da što prije krene u akciju.

Prema GamblingDealsu, koji je sastavio listu najskupljih zaručničkih prstenova koji su kupili nogometaši, golman Engleske Jordan Pickford je drugi iza Ronalda sa 500.000 funti vrijednim prstenom za suprugu Megan Davison.

Ashley Cole je bivšoj supruzi Cheryl oko prsta stavio prsten od 275.000 funti, dok je Harry Kane za zaručnički prsten na ruku Katie Goodland platio 180.000 funti.

Ronaldo i Georgina su s kraja 2016. godine počeli vezu, a Portugalac je još prije dvije godine Georgini obećao vjenčanje. Georgina je na nekoliko fotografija pokazala prsten, ali još uvijek niko od njih dvoje zvanično nije potvrdio zaruke niti datum kada bi mogli da se vjenčaju.

Top Komentari

spectron
Škorić uveliko baca na sve ove "mace" sa naslovne strane :) Podivljao mu testosteron !
5 0
Rajvosa2019
Koji guzovi i butine jarane , ima dupe da cetiri momka lupe / samo se mjenjat , da famfara sjeva kao logorska vatra
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi