U subotu najveći fitness party - Izađi i treniraj

Ispred SCC-a

U subotu najveći fitness party - Izađi i treniraj

O. Lekić

Ispred SCC-a u Sarajevu u subotu 15. septembra sa početkom u 16h biće održan trening na otvorenom “Izađi I treniraj”, dobro poznata sportska žurka koja već treću godinu obilazi gradove širom BiH.

Kroz ovaj projekat prošlo je nekoliko hiljada vježbača I vrhunskih sportista koji su pokušali da pokažu koliko je vježbanje važno ida animiraju građane na vježbanje. U Sarajevu će sutra vježbati oko 400 ljudi i biće to još jedan sprotski spektakl kakav se od Lejle Šebić, Ane Bavrke, Irme Bahtić, Marijane Podrug Arapović i Mime Kember i očekuje.

Za sve učesnike Sport Vision i Nike pripremili su majice i vodu za vježbanje.

Na kraju treninga biće izvučene i nagrade. Mole se učesnici da na plato dođu oko 14:30h i da dobrom energijom rastjeramo oblake.

Top Komentari

sarajevo19
Haj kod mene da izljevamo coklo jebo vas fitnes
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi