UFC je sinoć angažovao samo jednu 'oktagon damu': Vatrena Brittney je mnogima dizala puls!

Jedna ali vrijedna

UFC je sinoć angažovao samo jednu 'oktagon damu': Vatrena Brittney je mnogima dizala puls!

Teme:

Nakon dugo čekanja sinoć su ljubitelji sporta, posebno borilačkog, konačno došli na svoje.

UFC se vratio s 249 Eventom. Iako su se borbe u floridskom gradu Jacksonville održavale bez prisustva publike, gledatelji su preko raznoraznih uređaja imali priliku da uživaju u nekoliko fantastičnih borbi.

Osim toga, zabava je trajala čak i tokom pauzi između rundi. Tačnije rečeno, nekima je to bila zabava dok se drugima dizao pritisak od atraktivne Brittney Palmer.

Ova 32-godišnjakinja sinoć je bila jedina UFC manekenka koja je označavala početak nove runde, ali gledateljima je sigurno bila dovoljna.

Poznata MMA djevojka je u backstageu napravila i jednu fotografiju i na taj način zapalila društvene mreže.

"Zdravo stari prijatelju. Lijep je osjećaj vratiti se", napisala je ona uz hedsteg UFC.

Njen post ubrzo je postao pravi hit na društvenim mrežama i pojavljivao se Twitterom, Facebookom i Instagramom dok je ona u live prijenosu isticala brojeve rundi.

"Hvala ti Brittney jer si oktagon djevojka večeras, sjajna si", napisao je jedan od korisnika Twittera.

Inače, ona je još od ranije poznata kao oktagon djevojka i jedna od miljenica fanova UFC-a. Koliko voli ovaj sport pokazala je i sinoć kada je ni strah od virusa Covid19 nije zaustavio da se pojavi na prvom eventu poslije nekoliko mjeseci.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B9M8C-HpFLD/[/instagram]

Top Komentari

user1579786451
I nije neka,dje loretta hahah
3 1
Arnel925
U prvoj rundi bi svršio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.