Upoznao Kantea u džamiji, pa mu došao na večeru, a na kraju su igrali Fife

Francuz je oduševio svijet

Upoznao Kantea u džamiji, pa mu došao na večeru, a na kraju su igrali Fife

Edmir Škorić

N'Golo Kante je poznat kao jako skroman čovjek, bez obzira što je prvak svijeta i što nosi dres slavnog Chelseaja.

Kante je mnogima omiljen, baš zato jer se ponaša "obično", ne trudi se isticati niti dokazivati kako je uspješan ili bogat.

Twitter korisnik pod imenom AbzzyRahman se pohvalio sa fotografijom kako sjedi s prijateljima u društvu Kantea. Kako je došlo do tog susreta? E to je već posebna priča.

Kante je zakasnio na voz za Pariz nakon meča Chelsea - Cardiff, pa je otišao u najbližu džamiju i tamo je upoznao navijača koji ga je pozvao kod sebe na večeru, a kasnije su svi zajedno jeli rižu te igrali Fifu.

Kante je nedavno osvojio naslov svjetskog prvaka s Francuskom, prethodno je s Leicesterom i Chelseajem bio prvak Engleske, a s obzirom na sve, zaslužuje da mu se takve stvari i dešavaju u životu.

Top Komentari

Svojprisebi
ljudina
54 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti