Urnebesan susret Croucha s Pamelom Anderson dok je supruga sve posmatrala: Prošlo je loše...

Čudesne priče legendarnog napadača

Urnebesan susret Croucha s Pamelom Anderson dok je supruga sve posmatrala: Prošlo je loše...

M. Šljivak

Legendarni Peter Crouch je tokom karijere imao itekako zanimljivih priča.

S visinom od preko dva metra je izazivao pažnju gdje god bi se pojavio, a u posljednjih nekoliko godina često zna ispričati anegdote iz karijere.

Ovog puta se prisjetio jedne s Pamelom Anderson i svojom suprugom Abbey. Želio je silno Peter fotografiju sa slavnom glumicom, ali umjesto toga je dobio težal izliv ljubomore.

"Upoznao sam Pamelu Anderson na eventu kojeg je organizovala. Bila je ispred mene i rekao sam Abbey: Shvataš li da moram imati fotografiju s Pamelom? Odgovorila mi je: Ne, ne moraš", priča Crouch i nastavlja:

"Pokušao sam joj objasniti kako ne shvata, da će momci biti veoma iznenađeni i da im moram poslati fotografiju s Pamelom. Abeey je još jednom rekla da nema šanse i sve se na tome završilo", ispričao je Crouch.

Neće biti nikakvo čudo ako Crouch u budućnosti odluči napisati knjigu o anegdotama iz karijere. Ima ih zaista mnogo i nema dileme da bi bile itekako čitane.

Top Komentari

miki30
Joj čuj knjigu, ej jest svašta prošo u životu nema ni govora.
4 1
vence
Meni je najjaci njegov odgovor na pitanje sta bi bio da nisi postao fudbaler..nevin.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi