Crouch raskrinkao nekadašnjeg saigrača: Nikada nije znao s kim igramo...

Zanimljivo otkriće

Crouch raskrinkao nekadašnjeg saigrača: Nikada nije znao s kim igramo...

M. Šljivak

Legendarni Peter Crouch odgovarao je na pitanja fanova širom svijeta, a mnogi od njih su postavili zaista fantastična pitanja.

Jedno od njih je bilo i 'zna li nekog nadarenog fudbalera koji nije uživao u igri', a Crouch je odmah pomislio na jednog čovjeka.

Raskrinkao je nekadašanjeg saigrača iz Tottenhama Benoita Assou-Ekotta. Za njega tvrdi da ništa nije pratio i da je pitanje zna li uopšte čiji dres nosi.

"Tu je nekoliko igrača, ali moram izdvojiti Benoita Assou-Ekotta s kojim sam igrao u Tottenhamu. On nije uopšte bio zainteresovan za fudbal. Mogao je nabrojati četiri ili pet fudbalera u Premiershipu, ali osim toga nije imao pojma ko je ko", priča Crouch i nastavlja:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Benoit je sve radio suprotno od nas. Pred meč bi se pojavio s toplom čokoladom i kroasanom dok smo mi morali jesti pastu i jaja. Kada biste ga pitali s kim igramo, ne bi znao. Nije gledao utakmice, samo bi završio utakmicu i otišao kući. Bio je miran momak i volio je biti sam. Nije se družio s ostalim igračima, ali je bio veoma talentovan. Mogao je napraviti mnogo više", rekao je Crouch.

Benoit Assou-Ekotto je igrao za Tottenham od 2006. do 2015. godine, a pored ovog kluba igrao je još za Lens, QPR, St. Etienne i Metz u kojem je 2018. godine završio karijeru.

Top Komentari

ed85
Dobro je uspio kako nije bio zainteresiran
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi