Urnebesno: Ovako su Beckhama zamišljali 2020. godine

Propisno su se obrukali...

Urnebesno: Ovako su Beckhama zamišljali 2020. godine

S. Grebović

David Beckham je po završetku fudbalske karijere sa uspjesima nastavio i van zelenih terena, veoma je uspješan kako na privatnom tako i na poslovnom planu.

Nema sumnje da za slavnim Englezom danas uzdišu mnoge žene, jer je njegov fizički izgled priča za sebe. 

Svoju bogatu karijeru počeo je u Ridgeway Roversima, da bi potom prešao u Tottanham. Počeci nisu bili ni malo laki, a sam Beckham je u jednom intervjuu priznao da je kao mali bio predmet ismijavanja zbog svog izgleda.

Tako je poznati časopis britanski FourFourTwo u jednom svom izdanju iz 1998. godine Beckhama lansirao u budućnost predstavivši ga kao igrača Manchester Uniteda, bez zuba i sa, u najmanju ruku, čudnom frizurom.

Svi znamo kako Beckham izgleda danas, tako da je ova slika zaista urnebesna. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi