Usain Bolt dobio dijete sa ženom koja mu je oprostila sve prevare i javne sramote

Uspjela je preći preko svega toga

Usain Bolt dobio dijete sa ženom koja mu je oprostila sve prevare i javne sramote

Endin Čaušević

Jedan od najboljih atletičara svih vremena Usain Bolt objavio je prije nekoliko dana da su on i njegova izabranica Kasi Bennett postali roditelji.

Bolt je na Instagramu potvrdio da je njegova partnerica rodila djevojčicu, te da su postali roditelji po prvi put. Jamajčanin Usain i Kasi su već dugi niz godina u vezi, ali nije uvijek bilo sve tako bajno.

Tokom svih tih godina Bolt je nekoliko puta napravio velike skandale jer se otkrilo da je varao Kasi. Najveći udarac njihova veza dobila je 2016. godine kada se pojavila fotografija Bolta kako leži u krevetu s drugom ženom.

To se desilo nakon Olimpijskih igara 2016. godine u Riju, a tada je Kasni saznala da je Bolt vara već neko vrijeme. Tada je to uradio s brazilskom studenticom Jady Duarte koja je za veliku sumu novca prodala fotografije i Boltu stvorila nevjerovatne probleme.

"Mijenjao si život s božicom za jednu noć s tamo nekom djevojkom koja meni ne može biti ni blizu", poručila je Kasi tada na Twitteru, ali Bolt nije odustajao od nje.

Nekako je uspio da izgladi situaciju i Kasi je odlučila da mu oprosti. Njihova veza više nije imala takvih problema, a krunisali su je na najbolji način jer su postali roditelji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi