Uskoro bi se mogao snimiti i film: Svi pričaju, a niko ne zna pravu istinu o meni i Wandi
Icardi možda glumi žrtvu, ali je potpuno ponizio nekadašnjeg saigrača nakon što je istetovirao fotografije njegove djece koje je dobio sa Wandom

Icardi ne može da šuti

Uskoro bi se mogao snimiti i film: Svi pričaju, a niko ne zna pravu istinu o meni i Wandi

M. Šljivak

Iako je zaista sjajan napadač Mauro Icardi je poznat postao tek nakon što je oteo suprugu nekadašnjem saigraču Maxiju Lopezu.

Ovaj 25-godišnji fudbaler je bio prijatelj Maxiju Lopezu i njegovoj tadašnjoj supruzi Wandi Nari. Ipak, iskoristio je prijateljstvo kako bi prijatelju oteo suprugu i danas je on u sretnom braku sa argentinskim modelom.

Nakon svega susretu Lopeza i Icardija su izazivali veliku pažnju. Maxi se uvijek odbijao pozdraviti sa Maurom, a utakmice između ekipa u kojima su igrali nazivane su "Wanda Derby".

Icardi godinama kasnije tvrdi da on nije oteo ženu Maxiju, niti da mu je on bio prijatelj.

"Svi pričaju o tome, a ne znaju pravu istinu. Kada smo počeli izlaziti, igrao sam sa Militom, Zanettijem, Cambijassom i Samuelom i svi su znali šta je prava istina, jer sam im to rekao", istakao je Icardi, te je nastavio.

"Bio sam im blizak prijatelj, poznanik i sve je bilo normalno. Nakon što se Wanda razvela, došli smo u kontakt i sve se jednostavno dogodilo. Zaljubio sam se i o tome samo ja mogu suditi. Lopez nije bilo moj najbolji prijatelj, ni blizu toga. Bili smo samo kolege u Sampdoriji, ništa drugo", rekao je Icardi za Fox Sports.

Lako bi se moglo desiti da na kraju ova priča dospije i na filmsko platno. Navodno se neke kuće raspituju o eventualnom snimanju filma na ovu temu, što bi svakako privuklo pažnju.

Top Komentari

teddy sheringham
sportsportwandawanda. ba Daj ba da vam love skupimo da odete do Milana zguzite tu izblajhanu kuravu i možda ovaj portal izvedete na pravi put.
7 0
Habe.die.Ehre_2017
koji skandal strahota na ovom trac.ba
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi