Wanda, ovo je za tebe: Icardi je poklonom od nekoliko stotina hiljada ostavio bez teksta
Mauro Icardi i Wanda su jedan od najkontroverznijih parova u svijetu nogometa, pošto ju je napadač Intera "ukrao" od nekadašnjeg prijatelja Maxija Lopeza

Oduševio suprugu

Wanda, ovo je za tebe: Icardi je poklonom od nekoliko stotina hiljada ostavio bez teksta

E. Škorić

Kapiten Intera Mauro Icardi odlučio je da svoju suprugu i ujedno svog agenta Wandu Naru iznenadi skupocjenim poklonom. 

Wanda i Mauro ne kriju da su zaluđeni jedno drugom, a argentinski napadač je sada odlučio da zgodnu suprugu očara automobilom marke Bentley.

Ovaj automobil je itekako skup, košta nekoliko stotina hiljada eura, a Wanda se ovim poklonom pohvaliak na Instagramu.

"Iako uvijek težiš da to nadmašiš, ti ćeš uvijek biti moj najlepši poklon", napisala je Wanda.

Top Komentari

Chupy
Pička je čudo :). Ratovi su se vodili zbog pičke. Danas da bi se uzivalo u zivotu, dovoljno je imati pičku, jedno 1 i 1/2kg silikona, mozga kliker(cca IQ 30-50) i da zna zapišati dobro. Cure koje su lijepe, zgodne, pametne, savjesne. Svoj zivot usmjere u nauku, daju svaki atom snage da nesto postignu svojim radom, trudom......NIKAD NIKO NIT CUJE ZA NJIH, NIT IH VIDI! A vidi ove sponzoruse, sto idu s kurca na kurac....sve imaju. Allahu dragi, sve je otislo krivim smijerom(u jednosmjernu).
54 6
Ziky
i ova ko amra mužu u miraz donijela 2-3 djece vidi se da je iz poštene kuće
27 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi