Uspješan i u pokeru: Barbarez se "opario" na WSOP-u

Legendarni reprezentativac BiH

Uspješan i u pokeru: Barbarez se "opario" na WSOP-u

Sergej Barbarez nakon okončanja nogometne karijere maksimalno se posvetio pokeru, što potvrđuje i učestvovanje na brojnim prestižnim turnirima.

Legendarni reprezentativac BiH proteklih dana učestvovao je na "World Series of Poker (WSOP)", a koliko je ustvari Barbarez uspješan za zelenim stolom potvrđuje to da je turnir završio na 19. poziciji od ukupno 3.000 učesnika. 

Prema pisanju njemačkih medija, Barbarez je za prilično uspješan nastup na turniru u Las Vegasu dobio oko 7.000 dolara i na dobrom je putu da izgradi respektabilnu poker karijeru.  

Podsjetimo, Sergej Barbarez se od reprezentativnog dresa oprostio 2006. godine u utakmici protiv Moldavije i u dresu sa državnim grbom odigrao je 47 utakmica i pritom postigao 17 golova. Trenersku licencu je dobio 2010. godine, a svoj prvi angažman još uvijek nije imao. 

 

 

I catch the 19th place from 1300 players .. 1k #PLO # event26 @wsop

A photo posted by Sergej Barbarez (@sergej.barbarez.official) on Jun 13, 2015 at 4:58pm PDT

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.