Uživaju na Sardiniji: Zaručnica zvijezde Bayerna sa baš opustila iako je znala da ih snimaju

Razmjenjivali nježnosti na jahti

Uživaju na Sardiniji: Zaručnica zvijezde Bayerna sa baš opustila iako je znala da ih snimaju

E. Čaušević

Zbog problema s povredama prije nekoliko godina Kingsley Coman je razmišljao o kraju karijere, a onda se sve preokrenulo, te je postao čovjek koji je donio titulu Lige prvaka Bayernu.

Bayern je prije sedam dana u velikom finalu Lige prvaka slavio protiv PSG-a sa 1:0, a jedini gol na meču zabio je upravo Coman. Nakon toga igrači Bayerna su dobili zasluženi odmor nakon nevjerovatne sezone.

Coman se trenutno nalazi na Sardiniji gdje je "parkirao" svoju jahtu, a društvo mu pravi prelijepa zaručnica Sabrina. Naravno, paparazzima nije dugo trebalo da ih pronađu, te su se fotografije pojavile na društvenim mrežama.

Sabrina revealed the pair got engaged in July

Jedna od njih se posebno našla u centru pažnje dok su Coman i njegova zaručnica razmjenjivali nježnosti, te su bili u veoma zanimljivoj pozi.

Kingsley Coman enjoyed a moment with fiancee Sabrina...

Coman i Sabrina su u vezi već nekoliko godina, a fudbaler Bayerna ju je zaprosio prije nešto više od mjesec dana dok su bili u Grčkoj na odmoru pred pripreme za Ligu prvaka.

The loved up pair enjoyed their trip in Sardinia

Također, Coman ima trogodišnju kćerku Leyanu iz prošle veze s manekenkom Sephorom Goignan. Ona je tu vezu prekinula u junu 2017. godine kada ju je Coman fizički napao zbog čega je kažnjen na sudu s 5.000 funti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SeoRusilac
Dobra s leđa
7 0
Penderinos
Prava Cowgirl, guzovi cista 10
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi