Van der Vaart na meču Srbije i Holandije: Zbog djevojke putovao 10.000km

Šta je ljubav...

Van der Vaart na meču Srbije i Holandije: Zbog djevojke putovao 10.000km

Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene održava se ovih dana u Japanu.

Na prvenstvu koje se igra u pet dvorana sudjeluju 24 države, uključujući i tri iz regiona, a na današnjem meču između Srbije i Holandije moglo se vidjeti i jedno poznato ime.

S tribina je meč pratio nekadašnji fudbaler Real Madrida i još nekoliko renomiranih klubova, Rafael Van der Vaart, koji nije bio slučajni prolaznik, nego je s razlogom prešao skoro 10.000 kilometara.

Iako su na parketu zapravo bile njegove zemljakinje, glavni razlog zbog kojeg je nekoć velika fudbalska zvijezda doputovala u Japan je rukometašica Esbjerga i reprezentativka 'Lala' Estevana Polman koja se s Van der Vaartom zabavlja već godinama.

Tokom karijere Van der Vaarta je imao mnoštvo afera, pratio ga je nadimak velikog zavodnika, ali očito je u devet godina mlađoj Estevani našao onu 'pravu'. Danas oboje važe za jedan od najskladnijih parova u Holandiji.

View this post on Instagram

Happy birthday ❤️ #mijnman #36 #hijlijktnatuurlijkveeljonger😂

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi