Van der Vaartova bivša sprema iznenađenje igračima Hannovera

Igrači zabijaju i nju skidaju

Van der Vaartova bivša sprema iznenađenje igračima Hannovera

O. Lekić

Svlačionicu njemačkog drugoligaša Hannovera krasi pomalo neobičan rekvizit, tačnije kartonska figura bivše supruge Rafaela Van der Vaarta. 

Igrači Hannovera se ove sezone bore za povratak u Bundesligu i na dobrom su putu, a za to je velikim dijelom zaslužna 38-godišnja Slyvie Meis, čiji kartonski lik im služi kao motivacija za igru. 

Nakon svake pobjede igrači Hannovera skidaju dio po dio odjeće na njezinom kartonskom liku, a ukoliko uspiju ostvariti zacrtani cilj, stiže im i iznenađenje. 

"Mora da nešto radim dobro kad smatraju da im donosim sreću. Ako izbore ulazak u Bundesligu, vidjet će pravu Sylviju", rekla je lijepa Holanđanka, ali nije otkrila kako će se odjenuti tom prilikom.

Slyvie, za one koji ne znaju, nije u braku sa Van der Vaartom od 2013. godine zbog preljube bivšeg reprezentativca Holandije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi