U Kaliforniji 29 stepeni, s njom i koji stepen više

Bivša supruga Van der Vaarta uživa u SAD-u

U Kaliforniji 29 stepeni, s njom i koji stepen više

E. Škorić

Bivša supruga holandskog nogometaša Rafaela van der Vaarta opet mami muške uzdahe.

Sylvie Meis obožava tropske vrućine, plaže, more i svako malo nas počasti nizom izazovnih fotografija u bikiniju.

Praznike je odlučila provesti u Kaliforniji i uživa u ugodnih 29 stepeni, a otočki tabloidi lansirali su set njenih fotografija u crnom bikiniju, čime se temperatura podigla za par stepeni u očima posmatrača...

Tridesetdevetogodišnja Sylvie se proslavila vezom sa nekadašnjim igračem Real Madrida i Tottenhama Van der Vaartom, no nakon njega imala je još nekoliko partnera.

U intervjuu je također istaknula kako je do kraha braka koji su sklopili 2005., osim zbog zdravstvenih razloga, došlo i zbog brojnih obaveza koje u se ispriječile među njima.

"Moj odnos s Rafaelom je narušio niz faktora. To se odvijalo polako tokom dužeg perioda i nije nešto što se moglo zaustaviti", rekla je Sylvie.

Top Komentari

Benjamingst
Zivim u Californij ali da se kupa sad nevjerujem... ipak su valovi zimi veci a voda hladna... u LA je sad 15 C
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti