Čuveni fudbaler ne zna šta da radi: Molim vas, prestanite mi slati ponude za seks...
Foto - Valeri Bojinov / Instagram

U ogromnim problemima

Čuveni fudbaler ne zna šta da radi: Molim vas, prestanite mi slati ponude za seks...

Midhat Šljivak

Čuveni napadač koji je u karijeri promijenio veliki broj klubova, Bugarin Valeri Bojinov (34), požalio se na društvenim mrežama kako dobija previše ponuda za seks.

Ovaj 34-godišnjak je uvijek smatran jednim od najprivlačnijih fudbalera, a povratkom u Bugarsku je nastao haos.

Dobija mnogobrojne ponude za seks. Pišu mu muškarci, žene, pa čak i maloljetnici.

"Hajde da se zaustavimo na ovim ponudama za seks. Ako mi bude trebalo, reću ću vam", rekao je Bojinov i dodao je:

"Nude se muškarci, žene... Nema kočnica. Ne mogu podnijeti ovaj pritisak. Loše je to što su tu i djeca mlađa od 15 godina. Očgiledno je dosta toga do obrazovanja. Neću ništa više da komentarišem", dodao je:

Bojinov se nedavno vratio u Levski, a u nestvarnoj karijeri je promijenio ogroman broj klubova. Među brojnim je igrao za Juventus, Fiorentinu, Manchester City, Parmu, ali i beogrdadski Partizan i Rijeku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi