10

Komentari (10)

jose
Prvo provjerite istinitost informacije, pa je objavite. Nijedan relevantan medij nije objavio ovu vijest. To što je neka humanitarna organizacija objavila tweet o tome ne mora značiti da se stvarno dogodilo.
Mase007
Zasto bi humanitarna organizacija objavila onda, iz sale jel? To im i jeste posao da to prate i doniraju.
Didi
Baš su mediji danas relevantni...pih...pogotovo takvi od kojih očekuješ da će zabiti nož u leđa najvećim genocidašima današnjice, toj zločinačkoj i terorističkoj tvorevini - Izraelu.
Analiticar
Ljudska velicina
Rigel
Ne gotivim ga, ali je gospodin uvijek bio.
payron
barcaforever
i ja bih da sam na njegovom mjestu , ne bi mi bila to gesta nikakva ...
Mase007
Bi bi ko i Messi sto radi, druzi se sa Izraelcima, zasto on ne uplati vec?
MirzaBarucic
Messi otkazao prijateljsku protiv Izraela u Tel Avivu. Toliko! Svako pomaze na svoj nacin. A Ronaldu svaka cast.
Bhf
Koji to jos igrac pomaze nekoj drugoj vjeri?Mislim da je Ronaldo veliki humanitarac i ljudska velicina.Moze da ga mrzi ko god hoce ali je veliki gospodin i dobrocinitelj.Ovome covjeku zaista hvala za sva dobra djela.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti