Veliki skandal u Srbiji: Dvojica poznatih sportista uhvaćeni na djelu (18+)

Samozadovoljavali su se pred kamerama

Veliki skandal u Srbiji: Dvojica poznatih sportista uhvaćeni na djelu (18+)

E. Škorić

Društvene mreže prepune su eksplicitnih fotografija hrvača Davora Štefaneka i koašarkaša Nikole Kalinića.

Kako su objavili srbijanski mediji, na fotografijama se dvojac samozadovoljava pred kamerama, a nije poznato kako su one dospjele u javnost.

Srbijanski mediji pišu kako su njih dvojica na fotografijama, ali da se ne zna u kojem su trenutku one nastale i na koji način su ugledale svjetlo dana.

Štefanek, srbijanski hrvač, tri puta je nastupao na Olimpijskim igrama. U Atini je nastupao pod zastavom Srbije i Crne Gore, u Pekingu pod zastavom Srbije, a 2016. godine u Rio de Janeiru je nakon 32 godine svojoj državi osigurao zlatnu medalju u hrvanju.

Nikola Kalinić je poznati košarkaš koji od 2015. godine igra u Fenerbahčeu, a s klubom je osvojio tri prvenstva, dva turska kupa te je igrao finale Eurolige.

Top Komentari

MirzaBarucic
Đikani na djelu, ostalo im od Kačavende.
0 10
Balans
E jbga, kad je drkanj postalo novost?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi