Voditelj HTV-a proglasio Zajeca mrtvim, a on se oglasio: "Poručite kolegama da sam živ"

Nevjerovatan gaf u emisiji uživo

Voditelj HTV-a proglasio Zajeca mrtvim, a on se oglasio: "Poručite kolegama da sam živ"

Endin Čaušević

Legendarni hrvatski fudbaler i trener Velimir Zajec danas se našao u centru pažnje javnosti nakon što je objavljeno da je preminuo.

Naime, na HTV-u jutros je u emisiji "Dobro jutro Hrvatska" voditelj Davor Meštrović napravio veliki gaf u najavi gostiju jer je rekao da je Zajc nedavno preminuo što naravno nije istina.

Ovu emisiju jutro su vodili Meštrović i Doris Pinčić, a voditelj je htio da najavi knjigu "Zeko" o Zajecu koju je napisao Sanjin Španović, ali je pritom napravio gaf zbog kojeg je postao glavna tema regiona.

"U sljedećem satu imamo mnogo zanimljivih tema zbog kojih biste trebali ostati s nama", rekla je Pinčić, a riječ je onda preuzeo Meštrović: "Dolazi nam kolega novinar Sanjin Španović koji je napisao knjigu o Velimiru Zajecu, nedavno preminulom velikanu hrvatskog nogometa i sporta. Bit će vrlo lijepo i emotivno razgovarati o tome".

To je iznenadilo i legendarnog Zajeca koji je htio da poruči da je živ i zdrav, te da misli da je voditelj napravio grešku jer je njega zamijenio s Zlatkom Kranjčarem koji je nedavno preminuo.

"Jesam, evo me živ sam i još hodam. Nisam to vidio, mora da su se zbunili i iskombinirali Cicu i mene. No, poručite kolegama da sam živ i da sam još uvijek dobar i u drugim sportovima", kroz smijeh je rekao 65-godišnji Zajec za jutarnji.hr.

Top Komentari

Zgembic
He he ovaj komotno ima mjesta kod sportsport redakcije :))))))
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti