Seksualna terapeutkinja mužu i saigračima predložila puno masturbiranja, prošli su u četvrtfinale

Korisni savjeti

Seksualna terapeutkinja mužu i saigračima predložila puno masturbiranja, prošli su u četvrtfinale

Edmir Škorić

Poprilično neobičan savjet dobili su porugalski reprezentativci od Vere Ribeiro, supruge golmana Ruija Patricija.

Portugal je sinoć razbio Švicarsku sa 6:1 u susretu osmine finala Svjetskog prvenstva u Kataru, pa će u subotu igrati s Marokom za polufinale turnira u Kataru.

Rui Patricio je ostao na klupi, Diogo Costa ima prednost u odnosu na njega, ali njegova supruga Vera ranije je savjetovala porgugalskim reprezentativcima da što više mastrubiraju vjerujući da će im i to pomoći na putu do cilja.

Supruga iskusnog Ruija Paricija inače je seksualna terapeutkinja. Diplomirana je psihologinja, a magistrirala kliničku seksologiju.

Vera kaže da ta navika može ublažiti stres i pomoći sportistima u nastupima.

"Nogometaši se ne bi trebali suzdržavati od seksa prije utakmica, ali također znamo da, što se tiče rutine, oni također nisu u kontaktu sa svojim porodicama. Stoga im ostaje da masturbiraju prije utakmice i to bi moglo biti od velike pomoći kako bi bili opušteniji i manje nervozni", rekla je u intervjuu za portugalsku televiziju.

Oglasi

Supruga golmana Portugala i Rome, Ruija Patricija, vjeruje da je mastrubiranje jako važno pred utakmice

Ne znamo li su je Portugalci poslušali ili ne, ali su besprijekorni za sada što se rezuttata tiče. Pobjeda nad Švicarskom u osmini finala najbolji je pokazatelj njihove moći, ali pravi izazovi tek slijede.

Sastat će se sa u subotu s Marokom, koji je prethodno izbacio Španiju. Što se grupne faze tiče, Portugalci su upisali dvije pobjede, a onda su poraženi od Južne Koreje s 2:1 u trećem kolu, kada je sve već bilo riješeno.

Prethodno su pobijedili Ganu sa 3:2 i Urugvaj sa 2:0. Pred početak turnira zatekla ih je vijest o Ronaldovom eksplozivnom intervjuu Piersu Morganu u kojem je oštro kritikovao Manchester United i menadžera Erika ten Haga, zbog čega je veoma brzo postao slobodan igrač.

Ronaldo, opet, pravi probleme  (Foto: EPA)

Ronaldo je ponovo u centru pažnje. Nije starter u reprezentaciji, te je iskazivao nezadovoljstvo ponovo tako što je odmah po završetku utakmice otišao u svlačionicu, bez da ode pozdraviti navijače sa ostatkom tima.

Dan kasnije je trebao da trenira sa igračima koji su sinoć ulazili sa klupe ili uopšte nisu igrali, ali on je ipak došao na trening sa drugim planom. Odlučio je da ode u teretanu i odradi lakši trening sa igračima koji su sinoć protiv Švicarske bili starteri.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Santos reagovati na ovaj potez i da li će dati neko objašnjenje zbog čega Ronaldo nije trenirao sa igračima koji sinoć baš kao i on nisu bili u početnom sastavu.

Top Komentari

Eterno_Capitano
E jbg sad, ja bi trebao biti u najmanju ruku Rivaldo da je sve do drk.anja :D
4 0
stranputica
Glupačica. Magistrirala a ne konta, da sobarice i sponzoruše odrađuju posao umjesto nje....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi