Ljepotica od 25 godina? Varate se! Ova žena ima čak 74 godine i šokirala je priznanjem gdje se hrani
Kineskinja Vera Wang vjerovatno je najvitalnija žena svijeta. Foto: Instagram.

Bivša umjetnička klizačica

Ljepotica od 25 godina? Varate se! Ova žena ima čak 74 godine i šokirala je priznanjem gdje se hrani

Eldar Ganibegović

Živimo u svijetu gdje nije neobično da neko izgleda nekoliko, pa i deset godina mlađe ili starije no što jeste. Tinejdžeri se trude da izgledaju što starije, stari da izgledaju što mlađe, no jedna žena uspijeva izgleda čak pedesetak godina mlađe nego što jeste.

Rođena je u New Yorku 1949. godine. Porijeklom je iz Kine, a svijet oduševljava svojom vitkošću i mladalačkim izgledom, uprkos tome što ove godine puni 75 godina.

Vera Wang sada je uspješna modna dizajnerica. Nekada se bavila umjetničkim klizanjem, pa otuda se i pojavljuje u rubrikama sportskih portala širom svijeta.

Svojim izgledom zaista fascinira. Izgleda pedesetak godina mlađe nego što jeste, a sada je šokirala fanove priznanjem da se hrani i junk foodom. 

Čime se hrani Vera Wang?

Nije teško pretpostaviti da ova žena pazi na svoju ishranu. Voli ribu, crnu rižu i povrće kuhano na pari. Na meniju se često nađe salata od artičoka.

Ponekad "vara" pa pojede neki čips. Jedno je potpuno izbacila iz ishrane, a to su gazirani sokovi.

Oglasi

Fanove je šokirala priznanjem da voli da jede proizvode McDonald'sa. To je najpoznatiji lanac brze hrane na svijetu.

"Ja jedem u McDonald'su, naravno. Ne naručujem svaki dan. Otprilike dva puta sedmično, a onda prelazim na nešto drugo", rekla je Vera Wang.

Izgleda kao anoreksična 25-godišnjakinja.

Njeni pratioci i fanovi zabrinuti su zbog njene kilaže. Primjetno je da joj fali koji kilogram, pa je mnogi nazivaju anoreksičnom.

U komentarima na njenim objavama mogu se vidjeti i oni negativni. Pratioci je tako "mole" da nešto pojede, neki joj se podruguju, dok neki otvoreno kažu da je anoreksična.

Bilo kako bilo, Vera Wang je veoma uspješna i očito zna šta radi. Malo je reći da izgleda sjajno za svoje godine, a nema zvaničnih podataka da ima ikakvih zdravstvenih problema. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije