Ona je bomba: Reklamira ogrlice na Instagramu, ali svi pošteni će reći da ih nisu ni pogledali
Atraktivna Poljakinja ima dobar nos za biznis i to još jednom dokazuje na društvenim mrežama (Foto: Screenshot)

Nevjerovatna Veronica

Ona je bomba: Reklamira ogrlice na Instagramu, ali svi pošteni će reći da ih nisu ni pogledali

Midhat Šljivak

Atraktivna Poljakinja Veronica Bielik (29) jedna je od najtraženijih Instagram modela na svijet i ova ljepotica ima pune ruke posla kada je snimanje reklama u pitanju. Da itekako dobro zna šta radi potvrdila je reklama za ogrlicu u kojoj niko živ nije gledao šta nudi na prodaju.

Veronica Bielik sada je već veoma dobro poznato ime u svijetu modelinga. Ova 29-godišnja Poljakinja važi za jednu od najatraktivnijih i ponude joj pljušte sa svih strana.

Lijepa Veronica u posljednje vrijeme ima pune ruke posla kada su reklame u pitanju. Pred Valentinovo je odradila novu u kojoj je ponovo istakla sve atribute koje posjeduje.

Reklama ogrlica i nakita pala je posve u drugi plan zbog njenih bujnih grudi. Pojavila se u kupaćem kostimu s ogrlicom, ali definitivno niko nije gledao u vrat. Svako ko kaže da jeste, definitivno ne govori istinu.

Komentari su dokaz za to. Pored konstantnih komentara bilo je onih brutalno iskrenih koji pokazuju da je Veronica definitivno privukla veliku pažnju.

Oglasi

"Ja ne vidim nikakvu ogrlicu", pošteno priznaje korisnik Instagrama imena Antoine Michelson,a s njim mnogi dijele mišljenje.

Dobila je Veronica pitanje i 'kako se drži stari Kliff'? Ova ljepotica u vezi je s poznatim NFL trenerom Kliffom Kingsburyjem, donedavnim strategom Arizona Cardinalsa.

Oni su skupa već oko godinu dana. Privlače ogromnu pažnju gdje god da se pojave i ne smeta im razlika u godinama jer je on 14 godina stariji.

Zajedno su proteklog ljeta posjetili Hrvatsku i Poljsku, Veronica je u tokom sezone sama putovala po svijetu i gdje god da je bila, potrudila se maksimalno da rasplamsa mušku maštu.

Oglasi

Sada će Kliff imati više vremena za nju. Vrijeme je da se dobro odmori i gdje će mu ljepši dani odmora biti nego s ovom prelijepom djevojkom.

Fotografije koje objavljuje nekad su malo i pretjerane, no apsolutno niko se ne buni zbog njih. Posebno ne Kliff koji kraj sebe ima pravu bombu.

Najnovije vijesti