Ovako se ne prilazi ni najvećem neprijatelju - Pojavio se snimak 'nokautirane' Britney Spears

Žena voli da izmišlja

Ovako se ne prilazi ni najvećem neprijatelju - Pojavio se snimak 'nokautirane' Britney Spears

Midhat Šljivak

Britney Spears dobila je udarac u glavu nakon što je jučer s leđa pokušala doći do nove NBA zvijezde Victora Wembanyame, a danas se pojavio i snimak incidenta koji se desio u Las Vegasu. Ispostavilo se da nije sve onako kako je kontroverzna pjevačica ispričala.

Britney Spears dobila je udarac u glavu nakon što je jučer s leđa pokušala doći do nove NBA zvijezde Victora Wembanyame, a danas se pojavio i snimak incidenta.

Kontroverzna pjevačica je u Las Vegasu vidjela 19-godišnjeg Francuza. Željela je da mu priđe kako bi napravili fotografiju, no to je uradila na potpuno pogrešan način.

Britney je došla s leđa košarkašu i pokušala ga je zgrabiti, a ne potapšati po ramenu kao što je to tvrdila. Pripadnik osiguranja je reagovao i rukom je zamahnuo ne gledajući ko je iza njega, te je pjevačicu udario u lice.

Ona je ovaj slučaj čak prijavila i policiji kao napad. Obavljen je razgovor s njom, no nakon snimka je odlučeno da ovo nije nikakav napad i da se sve desilo sasvim slučajno.

Oglasi

Francuski košarkaš nije znao šta mu se dešava iza leđa. Naleti fanova su bili veliki, pa mu je iz osiguranja rečeno da samo ide naprijed i da se ne osvrće.

"Nisam vidio šta se dogodilo jer su mi rekli da se ne osvrćem i da idem samo naprijed", rekao je Victor Wembanyama i nastavlja:

"Ta osoba me ščepala s leđa, a nije me dotakla po ramenu. Znam da ju je osiguranje odgurnulo. Zaista ne znam koliko jako, ali ju je odgurnuo. Nisam se zaustavio, otišao sam i uživao u večeri".

Nakon nekoliko sati saznao je da je to bila Britney Spears.

"Prvo sam mislio da se šale, ali ispostavilo se da je na kraju to zaista bila ona", riječi su francuskog košarkaša.

Victor Wembanyama izabran je krajem juna kao prvi pik NBA drafta i već je velika zvijezda u Sjedinjenim Američkim Državama, iako još nije odigrao nijedan meč za San Antonio Spurse.

Po prvi put će dres ovog tima obući večeras u Ljetnoj ligi, karte su već rasprodane i vidjet ćemo kako će se momak od 223 centimetra snaći.

Top Komentari

komentator1
Nokautirao je nju heroin
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi