Victoria ismijavala Davida zbog stajlinga

Ma kakve su ti to čizme?!

Victoria ismijavala Davida zbog stajlinga

E. Škorić

Poznati bračni par posjetio je starački dom, a dizajnerica se nije libila briljantno našaliti sa stajlingom svog supruga.

Victoria i David jedan su od najpoznatijih i najglamuroznijih parova u svijetu, a oboje su istaknuti ljubitelji mode. Mada, čini se da je tu ipak uspješnija gospođa Beckham, koja je poznata dizajnerica i kojoj je bilo smiješno kada je vidjela stajling svog supruga.

Davidova supruga je na Instagram storyju objavila njegovu fotografiju jer su joj smiješne upečatljive čizme koje je nosio na nogama. Usporedila ga je sa Gastonom, antagonistom iz Disneyja.

"Gaston želi svoje čizm nazad", napisala je Victoria i označila bivšeg nogometaša. I mora se priznati da je pronašla sasvim dobar primjer za poređenje...

Top Komentari

313
Malo humora u kasne sate
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi