Victoria je na TikToku pratila samo jednu osobu i to nogometaša, a to nije njen suprug David Beckham

U najmanju ruku čudno

Victoria je na TikToku pratila samo jednu osobu i to nogometaša, a to nije njen suprug David Beckham

Edmir Škorić

Nogometaš iz Sjeverne Irske iznio je bizarno otkriće nakon što je objavio da je jedina osoba koju supruga Davida Beckhama prati na TikToku. Doduše, sve to je kratko trajalo, ubrzo je "skinut" sa liste na kojoj više nikoga nema.

Bivša zvijezda Liverpoola Ryan McLaughlin oglasio se društvenim mrežama kako bi podijelio vijest da ga na popularnom TikToku prati pop i modna ikona Victoria Beckham.

Sama činjenica da ga tako slavna osoba poput Victorije prati šokirala je igrača iz Bellfasta, ali još više je bio šokiran kada je shvatio da je zapravo jedini kojeg ona prati na ovoj popularnoj društvenoj mreži. 

Na Twitteru se Ryan našalio da ga je Victoria sigurno pobrkala sa svojim suprugom, nogometnim idolom Davidom Beckhamom.

"Zašto sam ja jedini koga Victoria Beckham prati na Tik toku? Za sve koji kažu da ne izgledam kao David Beckham, Victoria nas je očito pomiješala pa pročitajte i plačite", napisao je McLaughlin.

Oglasi

Ryan je podijelio snimke Victorijinog TikTok računa kako bi dokazao da ona zapravo prati samo njega.

Victorijin TikTok račun u međuvremenu je ažuriran i McLaughlin više nije praćen, a bivša zvijezda Spice Girls ponovo nikoga ne prati, dok ona s druge strane ima čak 830.000 followersa.

Victoria je ranije govorila o svojoj zabrinutosti oko društvenih medija i ne želi vidjeti svoju 11-godišnju kćer Harper Seven kako joj negativne poruke šalju razni hejteri.

"Moja kćerka Harper još nije na društvenim mrežama, ali kada vidim koliko ljudi mogu da budu okrutni, onda se zaista brijnem", kazala je ranije supruga slavnog bivšeg nogometaša koji je igrao za najveće svjetske klubove kao što su Real Madrid, Manchester United, Milan i PSG.

Uspješnu karijeru je završio 2013. godine, ali i skoro 10 godina kasnije je jako značajan u svijetu nogometa i bit će jedan od glavnih ambasadora Svjetskog prvenstva u Kataru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi