Vida ne štedi na supruzi: Kada vidite za šta je dao 5000 KM...

Odlučio je iznenaditi

Vida ne štedi na supruzi: Kada vidite za šta je dao 5000 KM...

Domagoj Vida odlučio je svoju suprugu Ivanu iznenaditi poklonom o kakvom mnogima ne vrijedi ni maštati.

Činjenica da zarađuje milione igrajući za Bešiktaš omogućuje Vidi da si priušti što poželi, a ne štedi ni na svojoj supruzi Ivani, koju je odlučio iznenaditi zanimljivim poklonom.

Hrvatski reprezentativac je, naime, supruzi poklonio personaliziranu masku za mobitel, i to od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalaze on i sinčić David, uz natpis: "mama, volimo te".

Iako se ne može sa sigurnošću tvrditi kolika je vrijednost ovog poklona, obično takve personalizirane zlatne maske za iPhone XS Max mogu se pronaći po cijeni oko 5.000 KM.

Fotografiju skupocjenog poklona Vida je objavio i na društvenim mrežama.

Podsjećanja radi, ovaj ljubavni par se upoznao u noćnom klubu, a vezu su nakon četiri godine okrunili brakom. Kad su se upoznali, atraktivna Ivana gradila je manekensku karijeru, a tada je nosila i laskavu titulu prve pratilje Miss Dalmacije.

Prije Vide, s Ivanom se zabavljao i današnji fudbaler Olimpika Danijel Stojanović. U vrijeme kada su bili zajedno, Ivana je bila plavuša, podjednako zgodna i utegnuta kao i danas, no estetski zahvati na licu koje je u međuvremenu uradila su više nego uočljivi.

I bez pobližeg gledanja može se zaključiti da je korigovala nos i povećala usne, a kako su neki primijetili, nisu ni grudi "baš prirodne".

Top Komentari

eye of the tiger
Bolje da je on uradio koju plasticnu operaciju kakav je gadan
14 0
Adnanos
Jedino sto mu stoji dobro ona mjesec i zvojezda ???
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi