Vinarija Čoka je samo za vas odvojila najljepše vrste voća i pretočila ih u vino

Za sve ono prirodno opojno u nama

Vinarija Čoka je samo za vas odvojila najljepše vrste voća i pretočila ih u vino

Endin Čaušević

Neprocjenjivi dar koji nam je priroda dala je bezgranično uživanje u njenim plodovima.

Iz tog razloga, Vinarija Čoka je samo za vas odvojila najljepše vrste voća i pretočila ih u vino, pritom čuvajući sva njihova prirodna bogatstva.

U 2018. godini su pružili svojim vjernim potrošačima priliku da probaju nešto što do sada nisu, a to su voćna vina sa čak četiri različita ukusa i više nego pozitivne reakcije pokazuju da kupci sa teritorije BIH umiju da prepoznaju kvalitet. Pažljivo odabrani plodovi voća, skladan ukus šećera i kiselina i mali procenat alkohola, čine voćna vina pogodnim za sve uzraste.

O benefitima konzumiranja napitaka od bobičastog voća ne treba mnogo govoriti – prirodni antioksidanti koji između ostalog, regulišu rad srca i smanjuju krvni pritisak su sastavni dio voćnih vina.

U kombinaciji sa istančanim ukusom probranih plodova kupine, osvježavajuće višnje, slatke maline i egzotične aronije - pred nama se prostire vrijeme u kom smo svoji. Za prepuštanje slastima života ne treba nam mnogo. Za sve ono prirodno opojno u nama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi