Mlad, bogat i bahat: Vinicius Junior počinje sa životom kakav vodi Neymar

Dva dana zabave

Mlad, bogat i bahat: Vinicius Junior počinje sa životom kakav vodi Neymar

Midhat Šljivak

Zvijezda Real Madrida Vinicius Junior jučer je napunio 23 godine. Brazilac je odlučio napraviti zabavu za pamćenje koja je u stilu njegovog uzora Neymara trajala dva dana.

Vinicius Junior proslavio je svoj 23. rođendan u velikom stilu. Brazilski fudbaler je napravio zabavu za pamćenje i to u stilu onih koje pravi njegov uzor Neymar.

Dva dana je trajala proslava rođendana zvijezde Real Madrida. Sve je organizovao na svom imanju u Rio de Janeiru uz prisustvo brojnih poznatih lica i porodice.

Za sada je potvrđeno da je goste zabavljala popularna brazilska pjevačica Ludmilla, a tu je bez ikakve dileme bilo još dosta poznatih muzičkih gostiju.

Vinicius očigledno nije štedio novac kada je u pitanju proslava rođendana i ovo je itekako podsjetilo na Neymara koji je na sličan način znao slaviti bitne datume u životu.

Oglasi

Neymar je uzor zvijezdi Real Madrida. To nikada nije krio, ali sigurno da se navijači kraljevskog kluba nadaju da neće krenuti njegovim stopama i zapostaviti karijeru zbog zabava.

Agent izdao Viniciusa i nakon ovih riječi Brazilca u Madridu neće gledati istim očima

Vinicius Junior je postao velika zvijezda u Real Madridu. Bez Brazilca se sastav Kraljeva više ne može ni zamisliti, a navijači jednog od najvećih timova svijeta ovog 22-godišnjaka obožavaju.

Ipak, nakon riječi fudbalskog agenta i skauta Andrea Curyja mnogi navijači neće na Viniciusa Juniora gledati istim očima. Cury tvrdi da je Vini plakao od radosti zbog pobjeda Barcelone u prošlosti.

"Vinicius je bio Culer (navijač Barcelone), ali baš pravi Culer", govori Cury i dodaje:

"Mogu vam otkriti da je plakao od sreće nakon što je Barcelona u Ligi prvaka sa 6:1 demolirala PSG", istakao je Andre Cury.

Oglasi

Bit će svakako zanimljivo vidjeti reakciju brazilskog fudbalera na ove izjave. On je trenutno zaljubljen u Real Madrid i koristi svaku priliku da to pokaže.

Vini Junior je član kraljevskog kluba postao 2018. godine. Stigao je iz Flamenga za 45 miliona eura i ovaj transfer se ispostavio kao vrhunski potez Reala.

Ubrzo je mladi Brazilac postao bitan član ekipe. Protekle sezone je postao i jedan od vođa u ekipi, te se od njega očekuju velike stvari u budućnosti.

Ukupno je u prethodnih pet godina Vinicius Junior nastupio u 225 utakmica za Real i ima učinak od 59 golova i 64 asistencije.

Treba svakako napomenuti da će on u narednoj sezoni biti nova 'sedmica' kluba. On je svoj dosadašnji broj 20 zamijenio za slavni broj 7 koji je prethodno bio u vlasništvu Edena Hazarda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE