Slomljeno srce mladom Brazilcu: Vinicius je voli, a ona nakon finala završila u sobi s Grealishom
Atraktivna brazilska pjevačica završila nakon utakmice s igračem Manchester Cityja (Foto: EPA)

Englez zaveo pjevačicu

Slomljeno srce mladom Brazilcu: Vinicius je voli, a ona nakon finala završila u sobi s Grealishom

Midhat Šljivak

Jack Grealish je s Manchester Cityjem osvojio naslov najboljeg tima Evrope, ali njemu je noć u Istanbulu ispala još ljepša jer je nakon utakmice u krevet, po navodima španskih medija, odveo brazilsku pjevačicu Anittu, koja je nastupala neposredno pred finale.

Lige prvaka u historiji. Zaključena je tako najuspješnija sezona u historiji Građana koji su osvojili trostruku krunu, a važan dio ekipe bio je Jack Grealish.

Engleski reprezentativac je imao veoma uspješno veče i nakon proslave sa saigračima. Određeni španski mediji tvrde da je pobjedu proslavio u istoj hotelskoj sobi s brazilskom pjevačicom Anittom.

Ova 30-godišnjakinja angažovana je od strane UEFA kako bi zabavila publiku pred početak finala. Imala je očigledno posla i nakon njega jer je završila s Grealishom.

"Krilni igrač Manchester Cityja Jack Grealish i brazilska pjevačica Anitta, koja je nastupala pred finale, proveli su proteklu noć u istoj hotelskoj sobi", tvrdi Los40.

Oglasi

Grealish je poznat kao pravi ženskaroš. Često mijenja djevojke i očigledno je ova pjevačica samo još jedna u nizu koju je uspio zavesti.

Interesantno je svakako da je Anitta nastupila u odjeći na kojoj je bilo ispisano ime mlade brazilske zvijezde Viniciusa Juniora iz Real Madrida.

On joj je pred početak nastupa pružio poruku i poručio je: "Volim te Anitta".

Ovo je izazvalo brojne špekulacije da se među njima nešto dešava. Ipak, one su ubrzo pale u vodi nakon informacije da je završila u sobi s Grealishom.

Anitta se na sceni pojavila 2013. godine. Izdala je pet albuma u proteklih 10 godina i sve je popularnija širom svijeta.

Također, bavi se i glumom. Snimila je brojne filmove i serije u kojima je uglavnom igrala sebe.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE