Svijet bruji o tetovaži zvijezde Real Madrida, napravljena je katastrofalna greška

Svijet bruji o tetovaži zvijezde Real Madrida, napravljena je katastrofalna greška

Midhat Šljivak

Zvijezda Real Madrida Vinicius Junior napravio je spektakularnu tetovažu na leđima na kojoj je prikazao neke od najboljih sportista svih vremena. Ipak, autor tetovaže napravio je katastrofalnu grešku koja se ne može ispraviti.

Vinicius Junior odlučio se za kraj godine počastiti tetovažom preko kompletnih leđa. Na njoj su prikazane neke kultne ličnosti iz svijeta sporta.

Tako leđa zvijezde Real Madrida sada krase likovi Pelea, Kobeja Bryanta, Michaela Jordana i Muhammada Alija uz riječ 'Mentalitet' ispisanu ispod likova.

Tetoviranje je trajalo punih osam sati, radio ga je poznati 'umjetnik' Ganga koji je rekao: "Sjajno je završiti 2023. godinu s ovom nevjerovatnom tetovažom preko kompletnih leđa za brata Viniciusa", napisao je on.

Međutim, uz ovu tetovažu stiže jedan upitnik i jedna velika greška koja se ne može promijeniti.

Oglasi

Fanovi se pitaju ko je čovjek sa sunčanim naočarima koji je istetoviran, a Ganga je napravio veliku grešku što je Michaela Jordana prikazao kao ljevorukog šutera.

Vinicius Junior tattoo (Foto: Instagram)

To Michael nikada nije bio. Velika je to greška za mnoge fanove jer jednostavno ne prikazuje realnost, iako se radi o zaista fenomenalnom radu.

Vinicius Junior trenutno je van terena zbog povrede koju je zadobio prije više od mjesec dana. Pored rehabilitacije pauzu je iskoristio kako bi se odmorio u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je prisustvovao NBA utakmicama.

Ove sezone Vinicius Junior je nastupio u 13 utakmica uz učinak od šest pogodaka i četiri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi